KANADAYA GOCMENLİK DİKKAT!!!!!!

Kanada göçmenlik başvurusu hakkında temel bilgiler aktaracağız
Cevapla
tamernas
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE
Mesajlar: 1
Kayıt: Mayıs 7, 2015, 7:54 pm

KANADAYA GOCMENLİK DİKKAT!!!!!!

Okunmamış mesaj gönderen tamernas »

Merhaba Arkadaslar,

Bir zamanlar bende Kanadaya gocmen olarak gitmek istiyordum. Neredeyse 5 yıl kadar önce aracı bir firma aracılığıyla Kanadaya göçmenlik için başvurdum. Yaklaşık olarak 4300 TL civarında para verdim. bir aracı firma ile gorustum.
Başvurumdan bu yana dosyamla ilgili dogru duzgun bilgi almadım. Gocmenlik konumla ilgili, dosyamın durumu ile ilgili beni aramamışlardır. Baslarda ne zaman arasam bu islemler uzun sure alabiliyor diye devamlı gecistirilmistir.

2 ay kadar önce ise bu kisi son bir umutla aradıgımda aldıgım cevap sonderece hayret vericiydi. Aradığımda beni hatırlamayan firma yetkilisi, dosyama baktı neden sizinle iletişime geçilmedi anlamadım dosyanızda gayet dostane ilişkiler kurulduğu yazıyor demişti. İletişime gecilecek dedi. Sonra yine arayan soran yok. Tekrar aradım.Bu sefer dosya olusacak bilgi paylasmamıssınız ki bizle dedi. Nasıl olur dedim butun evrakların fotokopisini ofisinizde benim yanımda cekmistiniz dedim. Bu sefer baska bir defans gelistirdi sizin dosyanız kapanmıs size mesaj atmısız dedi.
Hiçbir şekilde ne emailleri nede posta yoluyla herhangi bir bilgi tarafıma gelmemiştir ve para iadesi yapılmamıştır.

Lutfen dikkatli olun...

Metniniz, düzeltilmiştir! (BVK)
Kullanıcı avatarı
Excellans
Site Admin
Site Admin
Mesajlar: 3003
Kayıt: Nisan 18, 2010, 9:29 am
Konum: Saskatchewan / REGINA
İletişim:

KANADAYA GOCMENLİK DİKKAT!!!!!!

Okunmamış mesaj gönderen Excellans »

Sayın Tamernas merhaba,
Öncelikle yaşadıgınız bu olay için üzüntünüzü ve kızgınlıgınızı paylasıyoruz, ancak etik acıdan BizveKanada yapısında bizler diger avukat, danısman yada kendilerini baska sıfat ve isimlerle andıran kişi yada kurumlar hakkında yorum yapmıyoruz. Siz davranısınızla tabiki diger vatandaslarımızı dusunerek zarar gormemeleri yonunde bu bilgiyi paylasıyorsunuz bizde takdir ediyoruz. Fakat isim - firma ismi vs vs gibi bilgileri forum üstünden aktarmamanızı rica ediyoruz.

Merak etmeyiniz, çok yakın bir sure içinde BVK olarak Turkiye'de bulunan ve insanların, ailelerin umutları üstünden tacirlik yapan bu gibi kişi -kişiler ve ilintili oldukları kurumlarla zaten aleni ve acık bir şekilde ve hatta yargıyada basvurularak savasımız devam edecektir.
Saygılarımızla,
Kanada, Kanada göçmenlik başvurusu, Kanada vizesi, Kanadada eğitim ve Kanada hakkında her şey

E-mail: destek@bizvekanada.com/info@bizvekanada.com/bilgi@bizvekanada.com/admin@bizvekanada.com
FACEBOOK - KANADA HAKKINDA HERSEY
Cevapla

“KANADA GÖÇMENLİK BAŞVURUSU” sayfasına dön